Hvem er jeg...............    

         

Tja..... det er et 100.000 kr. spørgsmål.......... og JEG arbejder stadig på det...... men jeg ved hvad jeg vil......      og kan........

Min søn gav mig navnet Kraka.... så var jeg jo nødt til at finde ud af hvem, og hvad hun var, og det er det der gav startskuddet til denne hjemmeside. Jeg vidste lidt fra min skoletid men blev forbavset over at man ikke kunne finde mere om hende under nordisk mytologi på internettet. 

Jeg har set at http://queen-kraka.com har "stjålet" både mit forsidebillede og min tekst om Kraka ...... jeg skal lige overveje om jeg skal føle mig smigret...... de ku' da ha' spurgt........

Jeg er  53 år og har tre børn, hvoraf de to er flyttet hjemmefra. Jeg har  mange interesser, bl.a. computer, grafik, mytologi og astrologi.  

Jeg læser en del.... når jeg ellers har tid. Mine yndlingsforfattere er bl.a. Stephen King, Alistair Mac Lean, Dean R. Kontz, Wilbur Schmith osv.  Lige nu er jeg ikke i gang med nogen specielle forfattere. 

Carlos Castaneda er også værd at læse, men noget anderledes læsning er han da. 

Jeg har fundet mange rigtig flotte foto's og billeder rundt omkring på nettet. Jeg bruger også nogen af dem her på denne hjemmeside.

Skulle jeg bruge et foto eller et billede der er copyright på, så vær sød at lade mig det vide, så jeg kan spørge ejeren om lov til at bruge det.

 

Copyright © 1997- Kraka.net