Sanskrit legende!

Da  skaberen havde skabt manden, tog Skaberen Månens rundhed, slyngplantens kurver, bladenes lethed, skyernes gråd, tigerens grusomhed, ildens blide bevægelser, sneens kulde og skovskadernes skræppen og skabte kvinden. Skaberen forærede hende til manden.

Tre dage senere kom manden tilbage til Den Almægtige "Denne kvinde som du har givet til mig, taler hele tiden, tager al min tid, græder over ingenting og sidder altid med hænderne i skødet. jeg vil gerne have du tager hende tilbage". Den Almægtige tog hende så tilbage.

Men manden kom meget hurtig tilbage igen. "Hun plejede at synge og danse og hun så på mig ud ad øjenkrogen og hun elskede at spille. Hun klyngede sig til mig når hun var bange, hendes latter var som musik og hun var smuk at se på. Giv mig hende igen". Den Almægtige gav hende derpå tilbage til manden, men tre dage senere bragte manden hende tilbage og bad den Almægtige beholde hende.

"Nej" sagde den Almægtige "du vil ikke leve sammen med hende, og du kan ikke leve uden hende. I bliver nødt til at finde ud af det sammen.

Copyright © 1997- Kraka.net